Werking

KLANK is een jonge VZW die samen met haar jonge muzikantenbasis een muzikaler Leuven als doel vooropstelt! Wat begon als een groep vrienden die muziekbelevenis als centraal deel van het vrijetijdsleven beschouwde, is intussen al wat verder uitgegroeid naar een volwaardige werking met participatie en muzikaal talent als voedingsbodem.

Als muzikant kan het in Leuven moeilijk zijn om aan je trekken te komen. Flinterdunne muren op kot, geen financiën voor materiaal of weinig mogelijkheid tot samenspel en/of uitwisseling van ideeën kunnen een domper zijn op je artistieke ontwikkeling. Daarom voorziet KLANK en haar vrijwilligers geregeld ruimte, activiteiten en evenementen om jou de kans te geven om nieuwe mensen te leren kennen die net als jij graag met muziek en kunst bezig zijn, en dit voor jong en oud.

EEN GREEP UIT HET AANBOD:

  • OPEN JAMS: wij voorzien een standaard backline, maar we rekenen op de muzikanten van Leuven om er een echt feestje van te komen maken! Voel je zeker vrij om ook je eigen spullen mee te nemen. Nog geen zin om al meteen het podium op te kruipen? Geen probleem: er is altijd plek voor een gezellige babbel met een hapje en een drankje erbij.
  • GEARMARKETS: in deze wereld van overproductie zit iedereen wel eens vast aan een aankoop dat toch geen 'match made in heaven' bleek te zijn. Op onze gearmarket kan je je materiaal vrijblijvend aanbieden om te verkopen, of je kan zelf wat komen rondsnuisteren. Wie weet ga je naar huis met een nieuw pronkstuk voor in je collectie!
  • OPTREDENS: muzikanten zijn bovenal ook muziekliefhebbers. En wat schreeuwt er meer "IK HOU VAN MUZIEK" dan uit de bol te gaan op puike muziek van eigen bodem? KLANK wil in de toekomst ook optredens van de eigen muzikantenbase aanbieden.